Η εταιρεία eurosystem μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις το 2012 στην περιοχή του Ρέντη σε πολύ κομβικό σημείο εισόδου και εξόδου από την εθνική οδό.

Στεγαζόμαστε σε ένα κτήριο 600m2 και έχουμε δημιουργήσει μια σύγχρονη κατασκευαστική μονάδα για την παραγωγή ποιοτικών κουφωμάτων αλουμινίου , μεταλλικών κατασκευών διαμόρφωση μετάλλων και άλλων εργασιών

Η εταιρεία μας εγκατέστησε ένα σύγχρονο πρόγραμμα διαχείρισης (laminar) για την σωστή διαχείριση (workflow) των εργασιών της. Έχοντας την δυνατότητα παρακολούθησης όλων των βημάτων της παραγωγής ακόμα και από το σπίτι. Καινοτομία που ανεβάζει την ποιότητα των συστημάτων μας ένα βήμα πιο πάνω.

Με συνεχής επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό (CNC μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας , κέντρα κοπής cnc laser και cnc στράντζα – τμήμα ηλεκτροστατικής βαφής) τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας, παρέχουμε λύσεις από το κομμάτι του σχεδιασμού μέχρι και την τελική εφαρμογή

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Η εμπειρία

Η σύγχρονη κατασκευαστική μονάδα που διαθέτουμε μαζί τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς μας, μας κάνει να υπερτερούμε και να ολοκληρώνουμε δύσκολες κατασκευές με απόλυτη επιτυχία.

Πρωτοποριακές λύσεις

Αναβαθμισμένα συστήματα της Alumil με υψηλά standards λειτουργικότητας και αισθητικής δίνουν αρχιτεκτονικές λύσεις υψηλού τεχνολογικού και ποιοτικού επιπέδου στην σύγχρονη κατοικία σας.

Ποιότητα

Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος που επιβάλουμε κατά την διάρκεια της παραγωγής μας εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία με των κατασκευών μας παρέχοντας 10 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας των συστημάτων μας.

Υποστήριξη

Βρισκόμαστε δίπλα σας όποτε μας ζητήσετε για όλες μας τις υπηρεσίες.Η μελέτη ,τοποθέτηση , συντήρηση και επισκευή θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς και όχι πρόβλημα.

Προστασία Περιβάλλοντος

Νέα συστήματα θερμοδιακοπτωμενων κουφωμάτων.
Συμβάλουν καθοριστικά στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου σας.
Παρέχοντας την δυνατότητα απόκτηση Πιστοποιητικο ενεργειακής Απόδοσης (ΠΑΕ).

Τιμές

Η καινοτομία της εταιρεία μας με την σωστή οργάνωση της παραγωγής, παράλληλα με την πληθώρα συστημάτων που υπάρχουν μας δίνει την δυνατοτητα να παράγουμε σωστά και οικονομικά τα συστήματα κουφωμάτων ανάλογα των προσδοκιών σας.
Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Tumblr0Pin on Pinterest0Digg this

Οι συνεργάτες μας