Η εταιρεία Eurosystem (Αφοί Μαργαρώνη Ο.Ε.) δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο από τα τέλη της δεκαετίας του ‘90. Σκοπός της είναι η διευκόλυνση και η σωστή καθοδήγηση των πελατών της μέσω της παροχής λύσεων σε απαιτητικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα της παραγωγής, από τον σχεδιασμό μέχρι και την τελική εφαρμογή.

Με την πολυετή της πείρα στον κλάδο των κατασκευών η Eurosystem έχει κατορθώσει να συμμετάσχει επιτυχώς σε πλήθος έργων. Η επιτυχία της οφείλεται στις συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό (CNC μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας, κέντρα κοπής cnc laser και cnc στράντζα, κ.ά.) και τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της. Οι μακρόχρονες συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου, που την κρατούν σταθερά στην πρώτη γραμμή της αγοράς, την καθιστούν μια σύγχρονη κατασκευαστική και παρέχουν κίνητρο για διαρκή εξέλιξη.

Επιδιώκουμε, έτσι, τον συνεχή εκσυγχρονισμό της εταιρείας σε εξοπλισμό, τεχνογνωσία και υπηρεσίες με στόχο την παραγωγή πιστοποιημένων συστημάτων αλουμινίου και την παροχή υπηρεσιών. Παρά την απαιτητική εποχή που διανύουμε, δεσμευόμαστε να παραμείνουμε κοντά σας ως έμπιστος και ποιοτικός συνεργάτης με όραμα, συνέπεια και αφοσίωση.

Δείτε τα προϊόντα  Επικοινωνήστε μαζί μας

Email this to someoneShare on Facebook3Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Tumblr0Pin on Pinterest0Digg this

Οι συνεργάτες μας